Waldviertel rally 2014 - 2014.11.06.-08.


Szezonzáró ORB és OMRB a Waldviertel rallye !

Tájékoztatás a Waldviertel Rallye-val kapcsolatban
2014-11-04 17:04
Ezúton tájékoztatjuk a sajtó képviselőit, hogy a Waldviertel Rallye keretében lebonyolítandó ORB futamon a sajtó képviselői előzetes regisztráció alapján vehetnek részt. A regisztráció határideje lejárt. A magyar rendező tájékoztatása szerint többen jelezték, hogy nem volt tudomásuk az előzetes regisztrációs kötelezettségről és az osztrák rendező nem fogad el utólagos igényeket. A magyar rendező kérte az MNASZ segítségét az utólagos regisztráció elvégezhetőségéhez.
A Titkárság felvette a kapcsolatot az osztrák szövetség főtitkárával, aki tájékoztatást adott, mely szerint az előzetes sajtó akkreditációtól a rendező törvényi előírások miatt nem tekinthet el. Erre elsősorban a különösen veszélyes zónákba történő bejutás miatt van szükség. Ezeken a területeken limitált létszámú fotós dolgozhat, megkülönböztető mellényben.
Az osztrák rendező örömmel fogadja a magyar sajtó munkatársait, akiknek megérkezéskor, a sajtóközpontban kell jelentkezniük. A speciális zónákba történő bejutást azonban csak abban az esetben tudják lehetővé tenni, ha az előzetes regisztráció lezárását követően maradt szabad, kiadható hely. Ezt most már nem tudja garantálni a rendező.

MNASZ Titkárság