Vidám hétvége a Garmin Racing Team-nél

A Garmin Racing Team versenyzői vidám hangulatban teljesítették az év utolsó versenyét.

Reménykednek benne, hogy a 2013-as év is sok kellemes élményt és természetesen sok versenyt ígér.

Domonkos László: - Remek hangulatban telt a verseny, a boxban is jókat nevettünk Szabó Gergővel és Bosch Petivel, még akkor is, amikor valamelyikünk valami hülyeséget csinált. Gondolok itt arra, amikor egyikünk téli gumit rakott fel, vagy a megbeszélt csúszós féktávon csak megpróbált a százas táblánál fékezni, de hát ez a Szilveszter Rallye, ha itt sem lehet kiengedni, akkor sehol.
-  Folyamatosan változtak a körülmények, reggel teljesen le volt fagyva, de érdekes módon az eső, és az intermédia gumik jobb választásnak bizonyultak, mint az elvileg erre a körélményre kifejlesztett "Monte Carlos" gumik. Akik később rajtoltak, jelentős előnyben voltak a mezőny elejéhez képest a pálya állapota miatt, így néha irreális eredmények születtek, de ezekből messzemenő következtetéseket levonni nem lehet. Az utolsó körben már szinte szárazak voltak a gyorsaságik, így előre slick gumikat tettünk fel, mivel nekünk csak közepes keménységűek maradtak. Kíváncsi voltam, meg lehet-e melegíteni ilyen körülmények között. A végére langyos lett, de még mindig sokkal jobb volt, mint a hátul elolvadt intermédia gumik. 

- A körgyorson beesett a fékpedál, így mentünk egy fél kört „féktelenül”, ami nem tett jót az eredménynek (visszaestünk az absz. 20. helyre a 14.-ről), de nagyon azért nem keseredtünk el.

- Legközelebb az első RTE bajnoki futamon indulunk. Most az autót darabjaira szedjük és kezdetét veszi a szokásos téli felújítás.
Köszönjük partnereinknek!

Garmin, RM-CAR, Récsei Busz Kft., Aquaprofit, Makita, IBG, Autósport 
Formula, Print-Shop, Rally Cafe, SDC, K-Twins Kft., www.palinkaabc.hu