Szilveszter rallyera készülve

Megkérdeztünk néhány versenyzőt az idei év utolsó rallye versenyével kapcsolatban !

Kőváry Barna / Mitsubishi Evo IX /:

- 2013 decemberében a Karácsony után Szilveszter előtt az év utolsó versenyén előfutóként fogunk részt venni a Szilveszter rallyen.

Racing.hu:-Ki fog a jobb oldalon ülni?

Kőváry Barna: - A partnereinknek /Digi Sport igazgatóság/ szeretnénk egy kis örömet szerezni ezen a napon és úgy gondoltuk erre a célra az előfutás lesz a legjobb megoldás,hiszen már kb.: 0 kilómétert  mentem Mitsubishi-vel ,úgyhogy a verseny előtt fogok tesztelni vagy 5 kilómétert és had szóljon !

Racing.hu: - Mit kell az autóról tudni?

Kőváry Barna: - A Duna aszfaltos Evo XI. -es kocsi lesz ez. A gumi nem érdekes , kikormányozom ! Ha tudom ! Hát persze hogy tudom ! Vagy nem? De!

Egy biztos ! Szeretem ezt a tipust mert úgy hallottam a kézi oldja a hátsó hajtást ! 

Racing.hu: -2014?

Kőváry Barna: -Lesz  TV, Rádió meg izgalom ! - Afrika,-Mongólia, -Koszovó az Isuzuval ! Remélem az autósport is helyrejön és mégtöbb induló és néző lesz a versenyeken ! B.U.É.K !


Balogh Jani - Bodnár Edit / Mitsubishi Evo IX/ :

Racing.hu: - Ki az új navigátor?

Balogh Jani: - A párommal fogunk menni. Ő fogja a kottát olvasni ! Baranya kupán már mentünk élesben vele és mit mondhatnék, jól olvassa az itinert és szereti is csinálni ! Ügyes ! 

Racing.hu: - Bulifutam lesz?

Balogh Jani: - Természetesen ez a buliról szól de nem vesszük félvállról a versenyt !

Racing.hu: -Köztudottan nagyon gyorsan szoktál menni , milyen autóval mentek?

Balogh Jani: - Igen , sietünk a lehetőségekhez mérten. A kocsi az a Tyutyu féle vas de Öcsiék fogják szervizelni ezen a versenyen is. 

Racing.hu: - 2014? 

Balogh Jani: - Nem tudjuk mi várható a jövő évben, de szeretnénk a legalkalmasabb autóval versenyezni de a WRC-k ellen sajnos nem lehet nagyon labdába rúgni még egy R4-el sem ! Szeretem a Mitsubishit és úgy hiszem ismerjük is ,nem szívesen váltanék de  2014-ben is az eredményesség lesz a legfontosabb. Nagyon várjuk ,hogy legyen versenynaptár és elképzelés a szabályokról, csak utána tudunk dönteni. 


Kurtos Róbert /Mitsubishi Evo VI/:

Racing.hu: -Nem szerepel a neved mellett navigátor ! Ki fogja diktálni az itinert?

Kurtos Robi: - Senki ,vagyis sokan. Szóval az a helyzet ,hogy a pertnereinknek biztositjuk a lehetőséget arra ,hogy belecsöppenjenek egy kicsit ebbe a sportba és így ők fognak a jobb oldalon helyet foglalni. 

Racing.hu: - Autó készen van?

Kurtos Robi: - ÁÁÁ ! Karácsony után lesz még egy csomó egy nap ! Akkor jól belenézünk a kocsiba és lereviziózzuk ! Hova ez a kapkodás !

Racing.hu: -Bulifutam lesz ?

Kurtos Robi: - Persze ,csakis a buli a fontos így év végén nem fogjuk nézni az eredményt . Már-már kezdjük belakni az év közben vásárolt vasat és remélhetőleg a közönség is fogja szeretni a farolásunkat ! 

Racing.hu: -2014?

Kurtos Robi : - Egy biztos ! Lesz 2014 ! Nagyon borzalmasnak és elszomorítónak tartom ,hogy a környező országoknak már megvan a versenynaptára és a prograja is ! Csak nekünk Magyaroknak nem sikerült összerakni, úgyhogy ha azt kérdezed mi a tervünk?! Nem tudom addig amig nincs program !


Fazekas Zoltán / Seat Ibiza TDI/ :

Racing.hu: - Hogy áll a dízel?

Fazekas Zoli: - Pillanatnyilag a lámpasorral küzdünk, hogy legyen valami fény az éjszakában !

Racing.hu: - Nem kapkodjátok el ez a verseny nektek is a szórakozásról fog szólni ?

Fazekas Zoli: -Természetesen nem fogunk vérre menni de fontos lesz a verseny nekünk abból a szempontból, hogy most lesz nagyjából az első éles bevetése a kocsinak és a fontos az ,hogy jól muzsikáljon a vas az új turbóval. Félkomolynak nevezzük a versenyt. Tesztelünk a jövő évre.

Racing.hu:- 2014?

Fazekas Zoli :- Meglátjuk azt ,hogy hol tudunk menni a jövő évben ezzel az autóval.  RTE vagy Rallye 2 . Szeretnénk menni de mivel még szabályrendszer sincs ezért nehéz dönteni. 


Juhász Csaba / Honda Civic FD2/ :

-Most jöttem a tesómhoz de mondd mi a kérdés !

Racing.hu: - Kivel fogsz menni a versenyen?

Juhász Csabi: - Szerintem tesómmal , de nagyon hosszú még a Karácsony tudod ! Beigli, Hp, fenyőfa, ajándék, jézuska ! 

Racing.hu: - Versenykocsi felkészítve?

Juhász Csabi:- Abszolut ! Nincs semmi a kocsival ez egy üzembiztos jármű ! Főleg úgy ,hogy nem az eredmény lesz a fontos ! Lazulás, semmi kötöttség  ez egy igazi buliverseny lesz nekünk is ahogyan a többségnek az indulók közül. Persze azért néha gyorsan is fogunk menni ! 

Racing.hu: -2014-ben hol és kivel?

Juhász Csabi: - Mitropa kupa ! Nem is kérdés ! Nagyon szeretjük az a hangulatot azt a milliőt ! Borzalmasan jól befogadtak minket és szeretjük a pályákat és kezdjük megismerni és megtanulni. Megvan a versenynaptáruk és lehet tervezni az egész évre ! A jobbos űlést remélhetőleg jövőre is a testvérem fogja kitölteni de ha ő nem akkor keresünk egy beugrós dublőrt ! Jó lesz az biztos !


Üveges Gábor / Lada Samara/:

Racing.hu:- Készen vagytok a szilveszter rallyera?

Üveges Gabi: - Úgy néz ki igen . Utolsó simitásokat végzem az összvér Samarán , amiben egy utcai motor duruzsol majd egy A csoportos hengerfejjel, plusz az utcai váltó kapott egy sperdiffit ami remélhetőleg üzembiztossá teszi a kocsit a tavalyi váltóhibánk után !

Racing.hu:- Ki fog olvasni?

Üveges Gabi: - A párom és a lányom is be fog ülni a jobb 1-be ! 

Racing.hu:- 2014 versenyzés? Versenyszervezés?

Üveges Gabi: - Bízom benne lesz mindkettőben részem ! Szeretnénk ,hogy legyen jövőre ismét BAZ sprit de majd látjuk,hogy mit hoz a jövő ! Meg kell várni a januári közgyűlést ,hogy ki marad és ki megy  és ki mit akar ! Egyenlőre a szilveszter rallye-ra koncentrálunk és majd meglátjuk .


Tarr Zsolt / Honda Civic Vti/:

Racing.hu:- Mi ez az új gép?

Tarr Zsolt: - Az Opel kocsi lecserélődött erre a fantasztikus Hondára. Remélhetőleg élvezni fogják a partnereink ezt az N csoportos autót is ! 

Racing.hu:- Nektek is buliverseny lesz a Szilveszter rallye?

Tarr Zsolt: - Persze. Szeretnénk mi is örömet szerezni azoknak akik segitettek egész évben ahhoz ,hogy ott lehessünk a rajtvonalnál ! 

Racing.hu: - Úgy látom vagytok egy páran a kategóriában ! 

Tarr Zsolt: - Nyolcvanvalahány induló van a kategóriánkban. Cél a célbaérés lesz , sajnos a tavalyi kategória 2.helyet biztosan nem tudjuk megismtelni de sietni fogok az biztos ! 

Racing.hu: -2014?

Tarr Zsolt: - RTE vagy Rallye 2 de biztosan szeretnénk versenyezni jövőre. Ezúton szeretnénk mindenkinek kellemes karácsonyt kívánni minden racing.hu olvasónak.


Vizelli Károly / Lada VFTS/ :

Racing.hu: -Bulifutam lesz nálatok is?

Vizelli Károly: -Természetesen elsősorban igen a látvány és az élmény fogja a főszerepet játszani úgy ,hogy az esti gyorson szlikkel megyünk, majd lecseréljük a  mókagumikra és had forduljon úgy ahogyan a nézők is szeretik !

Racing.hu: - A pároddal versenyzel ?

Vizelli Károly: -Vele is meg még valaki mással aki majd megtudja akkor amikor azt meg kell tudni !

Racing.hu:- Akkor jutalomjáték lesz ez a verseny ! 2014?

Vizelli Károly: -Igen ez nem vérre megy ! Jövőre marad minden megszokott. Az autó, az RTE és a navigátor is ,úgyhogy készüljetek kategóriatársak ! TÁMADUNK !!!!!