Ennél jobban nem is kezdődhetett volna!

SOLID Racing Team – Eger Rallye 2016. 04. 01-03.

Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1

                       

Úgy gondolom, nagyszerű hétvégét tudhatunk magunk mögött. 


Eger városa és a környék amúgy is nagy élményt nyújt az embernek. Jó kedvvel indultunk neki a versenynek, és az előkészületeknek, mivel nagyon vártuk az évad kezdetét, hogy végre versenyautóba ülhessünk.

A pályákat bővítették a rendezők, voltak közöttük ismerős pályák, és volt, amit megfordítottak az előző évekhez képest. Mindegyiket megfelelően sikerült feldolgozni, így teljes nyugodtsággal vártuk az első gyorsasági kilométert.

Nagy elvárásaink nem voltak, annyi csak, hogy érezzük jól magunkat, és tegyünk meg minél több kilométert technikai gond nélkül. Az időinket nem is nagyon nézegettük.

Verseny közben az autóval nem volt nagyobb, említésre méltó probléma. Apróbb gondunk volt csak, a bal elejéből valami zakatoló hangot hallottam, ami elkísért minket a verseny végéig. Ennyi volt a legnagyobb gondunk, ezen kívül ablakot pucoltunk, illetve tankoltunk.

Az elért eredményünkkel nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon meglepett, hogy így, hogy nem nézzük az időket, ilyen szép eredményt érünk el. Nem mondom, hogy nem mentünk lassan, lendületesen próbáltunk teljesíteni a gyorsasági szakaszokat.

Összegezve nagyon szép évkezdésen vagyunk túl. Szeretném , hogy az éve hátralévő részében is ilyen jó eredményeket tudunk elérni. A csapat megfelelően összetart, és a szervizcsapatnak hála nagyon jó a hangulat verseny közben.

Szeretném megköszönni a támogatóinknak, akik nélkül nem sikerülhetett volna ez a szép eredmény, ezen kívül a szervizcsapatnak (Édesapámnak és Szabó Krisztiánnak) a kitartó munkát, illetve a szurkolóknak, akik a pálya mellett egyre többen integetnek és szurkolnak nekünk!

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution, Innovitas, Cortesia Group, Sigillanda, Release, Excel IT, The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.