Megvolt a feeling!

Molnár Pisti és alkalmi navigátora Fekete Zsolt - aki nem más mint Salgótarján Város Polgármestere - előfutóként vett részt az M6LOG Salgó 2017 futamon. Pistit kérdeztem a hétvégével kapcsolatban.


- Szia Pisti! Hogy éreztétek magatokat a hétvégén?

Sziasztok! Nagyon jól telt a hétvége, a Polgármester Úr is nagyon hamar felvette belejött az egyébként sem könnyű navigátor szerepbe. Hivatalosan felírtuk a pályákat, és vissza is diktálta ahogy a nagy könyvben meg van írva.

- Milyen volt a szervezés?

A szervezés - mint mindig - most is tökéletes volt. A szállásunk nagyon kellemes helyen volt, Etes településen egy pálinkafőzőből volt kialakítva. Persze nem volt nagy "dínom-dánom", de azért este megkóstoltunk 1-2 helyi pálinkát.

- A Polgármester Úr hogy bírta? Élvezte a versenyt?

Igen, nagyon! Sikerült rendesen felírni a szakaszokat, és gyakorlatilag hibátlanul, teljesen jó ütemben vissza is diktálta. Láttam rajta, hogy élvezte, és a nagy sebességgel sem volt problémája.

- Igaz most "csak" előfutóként indultál, de volt azért egy kis "versenyzés"?

Persze, az mindig van! Novák Balázs barátom is előfutóként ment ezen a versenyen, és azért egy pici játék belefért.

- Volt valami technikai gondotok?

Semmi. A Bakó Rally Team megint tökéletes autót adott nekünk, amit utólag is nagyon köszönök! Egy nagyon vidám és profi csapat, szeretek velük dolgozni.

- Köszönöm Pisti, és sok sikert a továbbiakban!

Reklámpartnereink: Fémtiszta Kft., PetPack Kft., Varrivál Kft., Villámszer Kft, Tekt, Dr Marcus, I.SZ.I Produkt Kft., Strapa.Pack Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Golf Kft., Fun Carter Kft., Rodex, Decran Kft, MilkyFood Kft. , Qualitekt solution.