Újra támadunk!

Szőke András az előző MARB futamon, a Villámszer Kazár Rallye Sprinten elég csúnyán összetörte a frissen épített autóját. Sikerült a gépet újra építeni, és ismét ringbe száll a hétvégi Gobaldaru Rallye Sprinten, melyet a Borsodnádasd - Balaton közötti szakaszon rendeznek meg a hétvégén.


- Szia András! Kazáron elég nagyot estetek. Sikerült talpra állítani az autót?

Sziasztok! Igen sikerült talpra állítanunk az autót, mentünk is vele pár kilométert. Úgy tűnik, hogy minden rendben. Reméljük nem lesz gond vele a versenyen.

- Mennyire viselt meg lelkileg az esés?

A verseny után nagyon szomorú voltam, de most már kipihentem. Remélhetőleg a versenyzést sem fogja befolyásolni. Igyekeztem össze szedni magam, és elfelejtve a rossz emlékeket, a futamra koncentrálni.

- Milyen helyezéssel lennél elégedett Borsodnádasdon?

Mindenképpen szeretnénk célba érni. Boldog lennék, ha az első háromban tudnánk végezni, de majd vasárnap este meglátjuk!

- Kikkel várható nagy csata?

Nagyon sok mindenkivel kell számolni, például Tim Gáborral, Bukulya Istvánnal, Geng Bencével és még rajtuk kívül sok más párossal is. Biztosan izgalmas lesz, nagy csaták várhatóak!

- Gumik tekintetében van "stratégia"?

Mivel nem mond esőt, ezért előre középkemény gumival, - mivel az autó alapvetően orrnehéz - hátra pedig puha gumikkal készülünk.

Köszönöm szépen a riportot András, aztán csak ügyesen!

Reklámpartnereink:

T+F Kft., GNSZ Kft., Brillant Autósbolt, Fodor Gumiszervíz, Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Varrivál Kft., Villámszer Kft. Tekt Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Iszi Produkt Kft.

Fotó: Duen.hu