Két hét, két verseny

Szőke András és Somodi Attila az elvárásoknak megfelelően teljesítette a Gobaldaru Rallye Sprintet, de néhány nap kihagyás után ismét ringbe szállnak, ezúttal a Rábaringet veszik célba.


Szia András, hogy sikerült az borsodnádasdi MARB futam?

- Sziasztok! A borsodnádasdi MARB futamot sikeresnek mondhatjuk, bár a múltkori esés után viszonylag óvatosan kezdtünk. Ez látszott az első gyorsasági szakaszok időeredményén is.


Az autót sikerült a megfelelően helyre hozni?

- Igen az autót sikerült megfelelően helyreállítani, szerencsére technikai hiba nem jött elő a versenyen.


Mind a 6 gyorsasági szakaszt sikerült teljesítenetek, az időkön pedig folyamatosan javítottatok.

- Reggel túl óvatosan kezdtünk, hatással volt még ránk a múltkori versenyen történt esés, de délutánra sikerült túl lendülnünk ezen, és ismét a szokásos tempóban tudtunk versenyezni.


Sikerült az abszolút 8. helyen és a kategória 5. helyén végeznetek. Mennyire vagy elégedett az eredménnyel? A gép végig bírta a gyűrődést, vagy volt valami problémátok?

- Elégedett vagyok az eredménnyel, mert legfőbb cél a verseny teljesítése volt, ez pedig sikerült. Az autó végig hibátlan volt. Nem volt technikai problémánk, ami viszonylag ritkán mondható el.


Június első hétvégéjén indultok az Alexovics Rallye-n is, melynek a Rábaring ad otthont. Nem túl megterhelő a 2 verseny egymást követően?

- Anyagilag mindenképpen megterhelő, de versenyzés szempontjából jó, hogy nem sok idő marad ki a két futam között.


Visszatérő versenyző vagy itt, vagy ez lesz az első alkalom?

- Visszatérő versenyzők vagyunk, többször mentünk már a Rábaringen, így nem lesz ismeretlen számunkra a helyszín.


Gondolom itt is van valami elérendő célotok a helyezést illetően. Mi lenne az, amivel elégedettek lennétek?

- Szeretnénk itt is mindegyik szakaszt teljesíteni. Dobogós helyezéssel elégedettek lennénk.


Reklámpartnereink:

T+F Kft., GNSZ Kft., Brillant Autósbolt, Fodor Gumiszervíz, Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Varrivál Kft., Villámszer Kft. Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Iszi Produkt Kft.