Murván is szerencsét próbálunk

A Speed Rally Team versenyzőpárosa, Molnár István és Fekete Zsolt ismét a nyeregbe száll, és előfutóként vesznek részt a Veszprém Rallye-n a kis C2R2-vel. Pistivel beszélgettem.


- Szia Pisti! Örömmel láttam, hogy a jobb1-ben ismét Fekete Zsolt foglal helyet a hétvégén. Ennyire bejött a Salgó 2017 a Polginak?

Sziasztok! Igen, nagyon tetszett Zsoltnak a Salgó előfutásunk, és már ott megbeszéltük, ha lesz lehetőség, akkor ismét megyünk együtt.

- És most murva... Miért?

Én nagyon szeretem a murvás versenyeket, nincs annál jobb, amikor érzed, hogy sodródik az autó, dobálja fel a kavicsokat a kerék, porzik az út előtted és utánad.
És ha már van lehetőség együtt menni Zsolttal, akkor legyen murva!

- Ismerősek neked ezek a szakaszok? Vagy Zsoltnak is ki kell vennie a részét a feladatokból?

Valamennyire persze ismerem a szakaszokat, de nem ugyanazok lesznek, mint tavaly. Zsoltnak természetesen komoly feladata lesz, hiszen egy murvás versenyen mindig nagyobb hangsúly van a navigátoron, mint egy aszfaltos futamon.

- Az autóról mesélj nekem egy picit.

Az autó ismét a Bakó Rally Team-től bérelt Citroen C2R2, én nagyon szeretem azt a kis méregzsákot. A csapat pedig nagyon profi, ezért is döntöttünk ismét mellettük.

- Mikor mentek le Veszprémbe?

Pénteken megyünk le, szombaton pályabejárás, vasárnap pedig verseny. Nagyon izgatottak vagyunk már mindketten!

- Pisti, egy nagy kalappal nektek, aztán csak ügyesen!

Köszönjük, igyekszünk.

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Rodex Kft., Decran Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack, Iszi Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Tekt Kft.