Bármi jöhet!

Lajosházi Csaba és Laboncz László is a hétvégén megrendezésre kerülő CREDOBUS Eger Rallye-ra készül. Csabát kérdeztem Egerrel kapcsolatban.


Szia Csabi! Várjátok már a hétvégét?
- Sziasztok! Igen, nagyon várjuk már, szeretnénk egy jót versenyezni. Az ARC záró futamát (21. Herbst Rallye) is gyakorlásnak szántuk Egerre, hiszen utoljára tavasszal versenyeztünk.

Eger nektek hazai pálya. Mennyire vagy izgatott?
- Többször mentünk már Egerben, és Heves megyei vagyok. Ismerősek lesznek a pályák de nyilván, mint minden versenyen, most is igyekszünk a maximumot kihozni magunkból és az autóból is.

Az autóval kellett foglalkozni a Herbst Rallye után?
- Nem igazán, csak a szokásos revízió történt meg. Ilyenkor Karcsiék szétszedik majd ismét összerakják az autót, ez alól csak a motor és a váltó kivétel (ha nem indokolt, azokhoz nem nyúlnak hozzá).
Féktárcsákat és betéteket cserélnek (ha kell), olaj és folyadék szinteket ellenőriznek, majd tesztelnek.

Az időjárás tekintetében mire számítasz?
- Nem néztük, hogy milyen idő lesz, igazából teljesen mindegy. Nem várható nagy meleg, 11-12 fokra számítunk. Lényegtelen, hogy fog-e esni vagy sem, ezeken a szakaszokon már szinte minden időjárási körülmények között mentünk. Fel vagyunk készülve minden eshetőségre, bármi jöhet!

Csabi, köszönöm szépen a beszélgetést, és csak ügyesen a hétvégén!
- Köszönöm szépen, és igyekszünk!

Szeretném megköszönni a K-Tech Motorsportnak és Kocsomba Karcsinak, hogy ismét tökéletes autót biztosított számunkra!

Reklámpartnereink: Varrivál Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Csóker-60 Kft.
Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy n' More Kft., Golf Kft., Pet Pack Kft., Fun Carter Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., I.SZ.I Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft.