Teljesen új lesz minden gyorsasági!

Az R2 mezőnye is elérkezett a 2018. évi második futamához, ami nem más, mint a Miskolc Rallye. Szőke Attila, - és navigátora – Somodi Attila számára nagyon fontos ez a futam is, hiszen tapasztalatot, és értékes pontokat szeretnének gyűjteni.


Szia András, a hétvégén Miskolc Rallye. Várjátok már?

- Igen nagyon várjuk már a Miskolc Rallye-t, hiszen utoljára egy hónapja ültünk az autóban, az Eger Rallye alkalmával. Ott úgy tűnt, hogy megtört a jég, és sikerült hosszú idő után célba érnünk. Reméljük, hogy Miskolcon is így lesz!

Versenyeztetek már ezeken a gyorsasági szakaszokon?

- Nem versenyeztünk még ezeken a szakaszokon, de még videót is alig lehetett találni az interneten. Teljesen új lesz nekünk minden gyorsasági!


Hogyan történik a felkészülés egy R2 futamra? Gondolok itt a mentális felkészülésre, és az autó felkészítésére egyaránt.

- Mi leginkább az autó felkészítésére koncentrálunk, hogy minden rendben legyen vele. Ezért már a verseny után neki szoktunk állni, hogy ne az utolsó pillanatra maradjon. A szabadidőmet a pályák videózásával töltöm, persze ha sikerül találni használható videót.


Az autón történt valami változtatás az Eger Rallye óta?

- Az autón nem történt semmi változás, átnéztük és cseréltük azt, ami szükséges volt. Felkészített állapotban várja a hétvégét.


Melyik az a helyezés, amivel elégedettek lennétek?

- Mindenképpen szeretnénk itt is célba érni és gyűjteni a km-t. Ha esetleg egy dobogós helyezés sikerülne annak nagyon tudnánk örülni!

Köszönöm a beszélgetést, és érjetek célba!

- Én is köszönöm!

Reklámpartnereink:

Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet - Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n' More Kft, Jász és Jász Kft, T+F Kft, GNSZ Kft, Brillant Autósbolt