Irány az ERC !

Cipruson kezdik az évet Bereczkiék ! 

A Bereczki Norbert – Géczy Tamás Suzuki Swift 1.6 sport trió az idei esztendő első komoly bevetése a júniusi Ciprusi ERC futama lesz ! Azért kellett egy fél évnek eltelni ,mert egy igazán komoly futamon is szeretnék ha nem is magukat megméretni,hiszen egy olyan típussal vágnak neki a versenynek ami nem nagyon megszokott manapság, hanem felmérni a terepet ! Ez nem egy R2-es autó ahogy azt Norbitól megszokhattuk de az ERC3 mezőnyében kell helytállni vele. 

A verseny egy igazán vérbeli ralinak mondható, márcsak a távból a távolságból és a pályák adottságából kiindulva. Több Magyar csapat is jelen lesz ezen a versenyen de ilyen autóval nem is hiszem ,hogy mostanság indult volna bárki. A verseny a nyári forróságban murvás talajon kb. 250 gyorsasági kilóméteren zajlik, ahova már Június elején elindul a hajó, hogy átvigye a versenyhez szükséges szerviz és versenyfelszereléseket illetve a versenyautókat. A csapat június 12.-én érkezik a szigetre és 15-17.-ig tart  a verseny. Magyarországra a versenycuccok pedig csak Június végén fognak visszaérkezni , így egy egész hónapos kalandban lesz részük a versenyen résztvevőknek.
Mentálisan és fizikálisan is próbálnak felkészülni a versenyre a versenyzők és nem egyszerű egy ilyen talajú versenyre az autót sem felkészíteni. El sem tudja képzelni egy földi halandó,hogy milyen megpróbáltatás azoknak a verenyzőknek egy ERC program akik több vagy bizonyos esetekben az összes Európa Bajnoki futamon részt vesznek ! 

Reménykedünk egy sikeres célbaérkezésben ,illetve egy tisztes helytállásban ! Ha pedig jól sikerül a főpróba akkor az idei évben jöhet még egy Lengyel futam és a jövő évben 3-4 Európa bajnoki verseny ! Cél a cél ,és hogy megismerjük az ERC milliőt és a helyszínt feltérképezzük.
Reméljük sok Magyar zászlót fogunk látni a pályák szélén ! Hajrá Magyarok ! 


Köszönjük a partnereinknek: Interdairy Hungary Kft, Gran-Export Kft, Sea-Master Products Kft, Zsoltina 98 Bt, Vaanco Kft, Globallift Kft, SL Forg Kft, Félix Professional Kft, Metisz-Tomker Kft, Juhász-Média Kft.