Molnár István: Saját autóval támadunk

Molnár István és Fekete Zsolt is rajthoz áll a hétvégén megrendezésre kerülő Steelvent Ózd – Salgó Rallye-n, ahol végre versenykörülmények között is ki tudják próbálni a saját építésű autójukat.


Szia Pisti! Legutóbb az ISEUM Rallye-n láthattunk titeket, akkor Bárdos Peti foglalta el a jobb 1-et. Mi történt veletek azóta?

- Sziasztok! AZ elmúlt időszak részben pihenéssel, részben a privát munkámmal telt. Eseménydús heteken vagyunk túl, végre elkészült a saját autóm és úgy néz ki, hogy rajtkész állapotban van!

Na ezt örömmel hallom! Milyen autóról beszélünk?

- Az autó egy Mitsubishi Lancer EVO VI, amiben az EVO IX aktív hajtása van benne. Egyébként egy "A" csoportos igazi versenyautóról van szó.

Szóval egy EVO69. Volt már szerencséd ehhez a konfighoz, vagy új dolog lesz számodra?

- Mentem már ilyen autóval, sőt volt is ilyenem. Nagyon szeretem a két autó vegyítését! Az EVO IX aktív hajtása miatt merőben más mint egy VI-os, ráadásul picit rövidebb is a VI-os tengelytávja.

Milyen kategóriában álltok rajthoz?

- ORC-ben megyünk, a P14 kategóriában.
A szakaszok tekintetében gondolom túl sok újdonságra nem számítotok. Már csak Zsolt miatt is, hiszen neki a Salgó hazai pálya.

- Valóban nem ismeretlenek a szakaszok, Zsolt meg tényleg itthon van a városban. Az összeszokáson már régen túl vagyunk. Ez lesz az első olyan verseny, ahol igazán kell a navigátori véna. Biztos vagyok benne, hogy Zsolt a szokásos módon helyt fog állni. Ettől egyáltalán nem tartok.

Az autót sikerült beállítani? Tudtatok tesztelni?

- A verseny előtt Bárnán fogunk tesztelni, de alapvetően készen van az autó. Nyüstöltük, meg volt a programozás is. Ha teszten sem jön elő komolyabb probléma, nem hiszem, hogy gondunk lenne a versenyen. Veszek 4 új gumit, és nekivágunk!

Milyen eredménnyel lennétek boldogok?

- Tudom hogy közhely, de most tényleg az a célunk hogy teljesítsük a versenyt!

Pisti, köszönöm szépen a beszélgetést, és probléma mentes hétvégét kívánok nektek!

- Köszönöm szépen!

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Copy and More Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Lajosházi Csaba E.V., Strapa Pack Kft., Dr. Marcus, Molvi Trade Kft., Fun Carter Kft., Target Sales Group Kft., IEJ Zrt., Jász és Jász Kft., Király-Szerszám Kft., N-Q Ügynöki Szolgáltató Kft.