Bereczki ismét Peugeottal versenyez Veszprémben !

A Bereczki-Géczy kettős a tavalyi Ciprus rally után ismét egy autóban ! 

A 2018-as szezon Ciprusi ERC futamán egy Suzuki Swift versenyautóval az ERC3-ban a bronzérmet szereztétek meg ,majd egy beugró navigátorral a Veszprém rallyet is a 3.helyen zártátok a 6. kategóriában.

Tavaly ültetek együtt utoljára közösen versenyautóban  Géczy Tomival, mi lesz az idén ? 

- A szokásos Veszprém rally következik a Magyar Rallye Bajnokságban ezért ismét versenyautóba pattanunk Tomival és megpróbálunk gyorsan és hibamentesen végigmenni ezen a kiváló murvás futamon.

Utoljára 2016-ban mentetek Kozma Lacival ezen a versenyen Peugeottal.

-Igen , azóta eltelt pár év de a szívem csücske a Veszprém és a Peugeot ! Idén is megpróbáltuk ezt a futamot összerakni ami úgy néz ki sikerülni is fog de most a link Szlovén csapatot mellőzzük akikkel nem sikerült jó szájízzel elválni és egy Magyar csapattól bérelünk egy Peugeot 208 R2-es autót ! 

Ha Veszprém akkor meleg és por ! Szeretitek ezt a murvás talajt és hogy viszonyulsz az időjárás viszontagságaihoz?

-Imádom ! Veszprém környéki pályák az mindig is a szívem csücske marad, a meleggel nincs gondom, a por remélhetőleg nem fog beszállni az autóba a talaj pedig a kedvencem. Nagyon szeretek murvás földes talajon versenyezni ahol az autó folyamatos mozgásban van alattam és sok az improvizáció is ! 

Milyen eredménnyel lennél elégedett ezen a futamon? 

-Ha már csak egy -két versenyt tudunk tudtunk összerakni az idei évre akkor mindenképp egy biztonságos ámde jó eredményes célbaérkezésnek örülnék minél kevesebb problémával. A lényeg ,hogy a közönség és mi is élvezzük a verseny minden percét és kiszolgáljuk a partnereinket akik nagymértékben befolyásolják a versenyzési feltételeinket ! 

Ezúton is szeretném megköszönni a támogatóinknak a segítséget és a kitartást amit megpróbálunk meghálálni egy gyors autózással :

Köszönjük Sedlák Gergő barátomnak, Interdairy Hungary Kft, Sea Master Products Kft, Pizza Doro,  Gran-Export Kft, Zsoltina 98 Bt,Vaano Bt, SL Forg Kft, Globallift Kft, Félix Professional Kft, Metisz -Tomker Kft , Juhász Média Kft.