Bereczkiék ismét Peugeot 208-al támadnak !

Bereczki Norbert- Géczy Tamás duó ismét egy Peugeot 208-as versenyautóval támad Veszprémben ! 

Hosszas várakozás előzte vagy előzi meg ezt a Norbinak mindig is várva várt versenyt ,ugyanis a téli Winter Rally Covasna versenyen ült utoljára versenyautóba . A Veszprém környéki murvaverseny a kedvence a debreceni pilótának és ezt idén sem hagyhatja ki. Igaz most megcsúszva egy kicsit decemberben kerül megrendezésre a bajnoki de a fene bánja ha van ott verseny akkor menni kell rajta .

Milyen indíttatásból indultok ezen a versenyen? 

-A kedvenc környezetemben a kedvenc pályáimon nagyon szeretek versenyezni de ha murváról van szó az jöhetne bármikor.

Mikor ültetek versenyautóba murván utoljára? 

-Tavaly részt vettünk a Santa Domenica Rallyshown amit sikerült megnyernünk egy Citroen C2R2 Max versenyautóval, amit az idén Januárban szintén egy laza talajos havas verseny követett.

Mit vártok az idei Mikulás rallytól?

-Elsősorban azt ,hogy rendezzék meg , majd pedig ha sikerült rajthoz állni akkor egy újbóli jó és balesetmentes versenyzést kívánunk magunknak és azt ,hogy jól szórakozzunk illetve ha lesz közvetítés akkor a nézők is jól szórakozzanak. Remélhetőleg sokan leszünk a kategóriában ahol egy erőfelmérést is csinálhatunk. De a lényeg a balesetmentes célbaérkezés ! 

Hogy áll az autótok? 

-Folyamatban van a felkészítése a murvás talajra, de az űléspróbán már túl vagyunk. Ez egy nagyon fantasztikus gyári versenyautó amikben nincs különbség. A dekorálás után egy rövid teszt és gyerünk. Már nagyon várjuk ezt a furcsa nézők nélküli fellépést ! 

Sok sikert kívánunk az idei egyetlen murvás versenyhez ! 

Együttműködő partnereink:  Interdairy Hungary Kft, Sea Master Products Kft, Gran-Export Kft, SL Forg Kft, Zsoltina 98 Bt, Metisz-Tomker Kft, Juhász Média Kft.