Majdnem tökéletes visszatérés!

Második hellyel és remek versenyzéssel tért vissza Vincze Ferike, akit Németh Gergely navigálásával csak egy WRC2 világbajnok tudott minimális különbséggel legyőzni az idei első versenyen, a Salgó Rallye-n.


Ferike komolyan készült a visszatérésre, 3 napot is tesztelt, hogy visszarázódjon, hisz az egy év kihagyás nagyom komoly hátrány egy ilyen mezőnyben. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:

Nem volt könnyű a Vincze-Németh párosnak az elejétől fogva felvenni a versenyt a többiekkel, hisz nagyon hiányoztak a megfelelő magabiztossághoz hiányzó kilométerek. Az autó, bár nagyszerűen volt felkészítve ismét a Korda Racing által, okozott neki meglepetéseket a beállítások terén és nem tudta még 100%-osan magára szabni, így egy nagyon pici bizonytalanság volt a teljesítményében. Ennek ellenére, vagy éppen ezért nagyszerű az elért eredmény, hisz csak a WRC2 világbajnok Ostberg tudta minimális különbséggel maga mögé utasítani és több szakaszgyőzelmet is bezsebelt. Az új navigátor, Németh Gergely tökéletesen tette a dolgát, jól tudtak együtt dolgozni. A magyar mezőny is nagyon komoly, az első 6 ember között nagyon picik a különbségek, nem fér bele a hibázás. úgy gondolom, hogy a következő versenyen még jobb is tud lenni Ferike, így nagy bizakodással várjuk a Miskolc környéki versenyt. Köszönjük partnereinknek, akik lehetővé tették ezt az eredményt!

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:

 CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Multifilm SFX kft, Hetech Trend Kft,  LD Trans Logisztika Kft., Autóflex Kft, All4office kft,  Multiprogres B.R. Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft,  Copy and More kft., Generalkommandó.

Fotó: MGR Images

- Ritmus ASE -