Párat kell aludni az őrületig, közeleg az ALLSTARS#11

Kevés idő van már csak hátra a következő benzingőzös Drifting.hu hétvégéig!Nem telhet el motorsport szezon a Drifting.hu aktív ténykedése nélkül, hiszen szerelmesek vagyunk a sportba és imádunk Titeket, akik kitartóan látogatnak minket minden évben.

Ennek fényében a következő megőrülés is itt kopogtat már az ajtóban, hiszen 2023. Július 15-16-án kerül megrendezésre az ALLSTARS#11 ahol nem csupán a drifterek de Ladás közösség is fergeteges időtöltésnek nézhet elébe.

Korábban már írtunk Nektek arról, hogy az olasz és a lengyel pilóták már szép számban adtak le nevezéseket a Drift Kings-el közös versenyre, de még nem ejtettünk szót arról, hogy valójában hány helyről várunk pilótákat. Tizenhat európai ország versenyzői vannak már most a listán és a nevezés még nem zárult le! A nemzetek listája a következő:

     Ausztria

     Bulgária

     Ciprus

     Csehország

     Észtország

     Németország

     Görögország

     Magyarország

     Olaszország

     Litvánia

     Lengyelország

     Románia

     Szerbia

     Szlovákia

     Spanyolország

     Ukrajna

És ez még csak a nevezési listának a kezdete! Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy nem csak a végtelenül erős, épített hátsókerekes autókról és az All Stars Gáláról fog szólni ez a hétvége!

Hiszen a Ladások Nemzeti Ünnepét is folytatjuk, melynek keretei között a már jól ismert programok mellett újak is helyet kapnak. Megtartásra kerül a LADA kiállítás, újra várjuk a körversenyzőket és a Lada Allstars is újra lezajlik, valamint a felvonulás sem marad el. A friss programok között a Ladások kipróbálhatják a GRID kategóriát, a nem VERSENY LADÁVAL érkezőknek pedig új ügyességi versenyek és Lada Limbó is lesz. A GRID egy merőben új sorozat hazánkban, leginkább a Ken Blockos gymkhana mérkőzésekre hasonlít mely során a pilóták technikai tudása és a koncentrációja a legfontosabb és ha ezt az áldott szoci autók istenével egy Ladával teszi az ember csak még látványosabb és még nagyobb kihívás!

A korábbi évektől eltérően idéntől a belépés 12 éves kor alatt díjtalan és már 12-16 éves kor között lesz lehetőség gyermekjegy megvásárlására. A megvásárolt belépővel a nézőtér teljes egészét használhatod, beleértve a tribünt és a depót is. Jegyed erre a linkre kattintva megvásárolhatod!

Az esemény nyitvatartása:

Részletes program:

A jegy megvásárlásával a kemping használat ingyenes, ahol kiépített mosdók, zuhanyzók és egy étterem is várja a látogatókat. A szombati napon este, kicsit kieresztheti a gőzt mindenki, hiszen tartunk egy partyt a Rabócsi Ring területén, ahol együtt bulizhatsz a pilótákkal és a csapatokkal.

Gyere el Máriapócsra és légy részese a színtiszta autós mennyországnak a szürke hétköznapok után! A jelszó ahogy mindig: KILINCCSEL ELŐRE!

További részleteket social media felületeinken és a weboldalon találhatsz!

Linkek:

Nevezés: https://drifting.hu/versenyzoi-regisztracio/
Jegyek: https://drifting.hu/shop/
Időterv: https://driftallstars.hu/

 

– Drifting.hu –