Ezüstérem a Baranya Kupán!

Juhász Csaba - Juhász Zsolt.

Renault Megane RS - Baranya Kupa.

A második helyen zárta a Baranya Kupát kategóriájukban a Juhász Csaba - Juhász Zsolt páros.

Csabát faggatom a verseny után.

 


Kedves Csaba!

Egy nem mindennapi Baranya Kupán vagytok túl.

Volt napsütés, eső, száraz és nedves pályák.

Mesélnél, hogy sikerült megoldani a gumikérdést és, miként tudtatok jó időket menni velük?

- A gumi választás teljesen lutri volt. Igazából én kopott intermédián szerettem volna kimenni, de mivel mindenki slicken indult el a szerviz parkból, ezért nem veszítettem a többiekkel szemben. De amikor eleredt az eső és ott álltunk a rajtnál a slickeken, akkor arra gondoltam, hogy a legfontosabb lenne egy darabban lehozni a Megane-t a gyorsaságiról, mert nem volt rajta biztosítás :), ráadásul egy sima megforgással is több időt veszítenék, mint a túlzottan óvatos  közlekedéssel. Nem mentünk észvesztő tempót, de akkor ez is elég volt.

Kalandokban gazdag napot tudhatott maga mögött némely sporttárs. Nektek volt-e izgalomban részetek?

- Igazából semmilyen kalandunk nem volt, az autó is jól működött, a fék hatás is végre elfogatható volt.

Amit nagyon hiányoltunk Zsoltival, az az autó végsebessége volt: a 165Km/h a magyar pályákra nagyon kevés.

Kategóriádban Lángi Ateszékkal jókat meccseltetek. Mikor tudatosult benned, hogy megelőztétek őket?

- Láttam rajtuk, hogy ők is komolyan veszik a dolgot, persze a biztonságos határokon belül, de így minket is hajtottak és, ha nem esik az eső , akkor nem is tudtuk volna megelőzni őket. Aztán az egyik gyorson bent hagytak több mint egy percet a rossz gumi választásuk miatt, azért sejtettem, hogy ezt nem hozzák be.

Hogy értékeled a második helyeteket a kategóriában?

- A második helyhez egyértelműen szükségünk volt a jó gumi választásra, de a Rallye-hoz kell a szerencse is.

Legközelebb hol indultok majd?

- Tegnap volt a térdműtétem a Kelen Kórházban, ahol  nagyon kedves és profi volt az egész személyzet, ezt ezúton is köszönöm nekik. Jelenleg itthon lábadozom, ahol a Kedvesem ápol és a két Fiam szórakoztat :).

Jövő héten megyek kontrollra és majd akkor közlik velem, hogy mikorra tervezhetem a következő versenyemet.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power.

Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft, Öko Transz,

Maldon Kft, Unify Plus Kft, Kartel 97Bt, Bezama Kft, Adó-Dó Plusz Kft,

Product T-Pride Kft, Oldpit Kft, R-Pex2000 kft, Andrezol-net Kft, www.madeinmiskolc,hu, H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató, Építő és Kereskedelmi  Kft, aquageneral.hu, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft, Digit-Center Kft, www.infovaros.hu, Max Transport, Szenzortechnika, Baromfiudvar 2000 Kft, Castrol, Unilub Kft, Assist-Trend Észak Kft, BB-Logistic.eu, Balogh és Fia Trans Bt, Horváth Kft, Távit Kft, Autó M3 Szervíz és Diagnosztika, T-Rental, Indura 2006 Kft, D.D-Z.- MED Kft,Szamsped Transz Kft, Best Tyre Kft.

Köszönöm az interjút és mielőbbi felépülést kívánok!

- Hajósi Miklós -

www.hajoka.hu