Salakra fel, avagy porolj, ha tudsz!

KZ Invest kupasorozat az idén második alkalommal 2014.06.22.-én a debreceni Gázvezeték úti salakmotorpályán.

A kupasorozat 3. állomása lesz és ezen a helyszínen idén a második alkalommal rendezik meg a sikeres autóversenyt. A versenyen amatőrök és profik is egyaránt részt vehetnek és részt is fognak venni.



A nagy sikerre való tekintettel visszatér a nyári versenyek közé a Gázvezeték úti pálya. A hangulat, a milliő, a parázs csaták egy jól szervezett versenyen, ami jellemezte mindig is ezen, kelet-magyarországi rendezvényt!

A versenyre maximálisan 130 versenyző nevezését fogadják el a szervezők. Nagyon nagy az érdeklődés, tehát aki szeretne részt venni, ezen a fergeteges arénahangulatú versenyen az ne habozzon!

Az időjárás remélhetőleg kegyeibe fogadja a versenyzőket, és kilátogató nézőket egyaránt, de az eső sem jelent akadályt, hiszen a csúszós oválon még látványosabb a verseny.

A versenyzők többsége a BMW típussal képviselteti magát a salakshow-n, ami igen nagy látványt jelent a közönségnek, de a bajor márka mellett a Ladák is nagy számban lesznek a rajtvonalnál!

A nézők között értékes ajándékokat fognak kisorsolni a szervezők és a belépőjegy mellé a verseny egyik támogatója fogja biztosítani a hűsítőt, fagylalt formájában.

Tehát Június 22.-én vasárnap Debrecen Salakmotorpálya!

- Hajósi Miklós -

www.racing.hu