Ha nem vált a váltó…

A Bajna – Lábatlan MARB futamon sajnos ismét közbe szólt a technika ördöge a Szőke András – Somodi Attila párosnak. Már az első gyorsasági szakaszon kiállni kényszerültek egy váltó probléma miatt.


Szia András! Sajnos ismét nem a tervek szerint alakult a PENTA Rally a HERTZ kupáért MARB futam számotokra. Mi történt?

- Sziasztok! Sajnos ismét nem sikerült célba érnünk, a technika ördöge közbe szólt. Valószínűleg a váltónkkal történt valami, bár a pontos hibát még nem tudjuk, de keressük.


Gondolom most egy nagy váltó revízió és felújítás következik. Vagy teljesen új váltó épül?

- Ki kell derítenünk, hogy mi a pontos hiba. Ennek fényében tudunk tervezni, hogy elég lesz-e egy felújítás, vagy teljesen új váltót kell építenünk az autóba.

Hamarosan itt az év vége. Terveztek még versenyt az éven, vagy inkább az autó építésre és a 2018-as készültök?

- Igen terveztünk még egy versenyt, de ez függ attól is, hogy időben elkészül-e az autó, ha nem, akkor már csak a 2018-as szezonra fogunk koncentrálni.

Mi lesz a következő verseny, ahol szerencsét próbáltok?

- Egerben szeretnénk rajthoz állni az évadzáró versenyen, de sajnos ez még nagyon képlékeny. Minden a váltó hibájától, és annak javításától függ.

Köszönöm szépen a beszélgetést, és remélem, hogy ezzel véget is ért a balszerencse sorozat! Egerben pedig várunk Benneteket a rajtban!

- Én is köszönöm szépen, és nagyon bízunk benne, hogy végre tényleg egy jót tudunk autózni!

Reklámpartnereink:

T+F Kft, GNSZ Kft, Brillant Autósbolt, Fodor Gumiszerviz, Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Fun Carter Kft., Milky Food Kft., Molvi Trade Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack, Iszi Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V.