Keresés

Találatok száma: 136
Előző 1 / 7 Következő
 • 2017.04.22. 22:33
  versenyautómmal neki is sokat segítek.Végszóként mennyire korfüggő ez a sport? - Már mondtam, hogy nem az!Szurkoljuk nézőként és versenyzőként is akár, az április 23-i Dragracing Kupa autós-motoros-drag gyorsulási versenyen!„Eleged van már a hétköznapok monotonitásából? Eleged van a munkából, a stresszből, a problémákból? Gondolatban kösd őket egy batyuba és fuss el tőlük messze. Fuss egészen a kiskunlacházi reptérig, ahol nem vár más rád, csak a színtiszta kikapcsolódás”. forrás: https://www.facebook.com/events/201653310240554/- Hajósi Miklós -  2017 Április 23-án Kiskunlacházán kerül megrendezésre Dragracing Kupa autós-motoros-drag gyorsulási verseny.

  Drag

 • 2015.11.12. 17:37
   A szerelem tavaly májusban a Parlament előtt szövődött, amikor Ádám meglátta a motoros bemutatót tartó gyerekeket. Azonnal tudta, hogy ezt ő is ki akarja próbálni!A Talmácsi Ringes próba után következett a motoros suli és Lakatos Hermann oktatása.Ádám kapott egy 50 ccm-es Yamaha PW kismocit, amivel elkezdett edzeni, majd két versenyt teljesített is. A kismotorral középmezőnyben végzett, és hamar ki is nőtte, sebaj, jól jön ilyenkor egy nagybácsi (köszi, Kakuszi Gábor!), aki vett neki ajándékba egy Honda NSR 50 ccm-es PIT Bike-t, ami az előző automatával szemben már egy 6 ... LE-s motorra (neki is köszi!). Ezután a színezés jött a Car-Ász Color Kft. jóvoltából, így Ádám végre elindulhatott a 2015-ös MAMS Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás és Élsport Rövidpályás Bajnokságon (köszi, Lackó!). A 12 éves kissrác példaképe, Mark Marquez után a 93-as rajtszámot választotta.Az autósportos famíliába született csemete keresztapja a rallye-ban sokáig nagy sikereket aratott Kakuszi Zsolt (Prince Beer Magyarország Kft.), ha más nem, a matrica ragasztgatásban segített hatékonyan. Az idei 6x2 versenyből álló sorozatban, a mini GP Junior kategóriában ... , Klímatöltés Kft.-nek, a Szarvas Bisztrónak (Rendezvény Helyszín Kft.). A fiatalember fizikai felkészítését Sinkovicz Attila Kick-Boksz edző segítette és emellett nagyon sok köszönettel tartoznak Papp Lászlónak, a Drag-Sport gyorsulási országos bajnokunknak, aki óriási türelemmel finomította Ádám technikáját motoros edzőként. Mindez nem valósulhatott volna meg az Adrenalin Kft. segítsége nélkül. A család köszöni szépen mindenkinek a segítséget, beleértve a lelkes szurkolóiknak is!P.S.: A jövő év vasparipája, egy 125 ccm-es, négyütemű Yamaha R már itt „lakik” nálunk! Azt még nem tudjuk pontosan, hogy MAMS Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás és Élsport Rövidpályás Bajnokság

  Motoros Gyorsasági, Motor

 • 2015.03.26. 18:20
  De, mielőtt erről a versenyről kérdeznélek, mesélnél a portálolvasóknak az eddigi motoros pályafutásodról?- Tekintettel arra, hogy milyen öreg vagyok, a motoros előéletem is hosszú story. Slágvortokban, időrendtől eltekintve felsorolom:Rigás, Simsonos időszak után P20, MZ még mindig csak utcán. Majd jöttek az öreg japán csodák. A 90-es években jött a BMW és a túramotorozás, évi 25-20 ezer kilométerrel. 98-ban a BMW Motoros Túra Klub alapítója, majd évekig alelnöke voltam. Ekkor már sok időt töltöttem versenypályákon is. A 2000-es évek elején nyitottuk a Frontosa motoros boltot, ahol több ... biztonságosabban és tudatosabban szeretnének motorozni. Időnként a tévében is felbukkansz. Milyen műsorban és mit is csinálsz ott? - 13 évig voltam az RTL KLUB-on az Autómániában motoros tesztelő, szerkesztő. Most a TV2 és PRO4 csatornákon futó Supercar című autós műsor vezetője vagyok.A márciusi versenyen milyen motorral indulsz, szeretnél-e a komplett bajnokságban indulni? 2015-ös versenyzéssel kapcsolatos terveid?- Szeretnék végig menni az évben, de nem minden áron. Jelenleg egy blokkom van versenykész állapotban. A cél, hogy legyenek jó futamok, jó hangulatban. 7 másodperc közeli időket várok Interjú, Tóth Zoltán motoros Dragversenyzővel a március 28-i Kiskunlacházi verseny előtt.Március 28-án felöltöd a motoros ruhádat és nyeregbe pattansz a POCO LOCO Autós – Motoros Gyorsulási versenyen a Kiskunlacházi reptéren.

  Drag

 • 2014.09.19.
  Autós Motoros Biatlon Rallye
 • 2014.09.03. 19:16
  Poco Loco Magyar-Szlovák Autós és Motoros Gyorsulási Verseny OB.2014.09.13.Kiskunlacháza. Repülőtér.Szeptember 13-án a Kiskunlacházi repülőtér területe ad ismét otthont Poco Loco Magyar-Szlovák Autós és Motoros Gyorsulási Verseny OB -Yankee Cars Amerikai autós találkozó - Szlalom OB-nak.

  Gyorsulási

 • Autós Motoros Biatlon
  Pilisvörösvár

  Rallye

 • Autós Motoros Biatlon
  Salgótarján

  Rallye

 • 2014.06.04. 14:00
  Népes mezőny, hatalmas csaták a minél jobb helyezésért, jól vizsgázó új kategória – ezek voltak röviden a május végén, a Pannoniaringen elkezdődött Magyarország Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás Bajnokság nyitányának legtöbbször elhangzó jellemzői. Az egyelőre három nemzet részvételével induló pontvadászat a hétvégén máris folytatódik, a legifjabb motorosok ezúttal Dunaszerdahelyen pattannak nyeregbe. Fekete János, a MAMS Gyorsasági Szakágának vezetője elárulta, a fiatalok hozzáállása, az új kategória és az egész lebonyolítási forma még az Alpok-Adria Bajnokság szervezőinek is ... elnyerte a tetszését.A magyar gyorsasági motorozás történetében először készült középtávú utánpótlás-nevelési terv a tavalyi esztendőben, amely alapján 2014-ben már egy népes, három nemzet – szlovák, cseh és magyar – ifjú versenyzői mérkőzhetnek meg egy komoly sorozat keretein belül a különböző kategóriák bajnoki címeiért. Ráadásul idén a Mini Gp 50 mellett Mini Gp 4T junior class néven új géposztály indult, amelyben minimális költségvetés – ingyen blokk és szerviz – mellett teljesen egyenlő esélyekkel versenyezhetnek egymással a 8-14 éves motoros palánták, és ezt a projektet teljes egészében külső ... szponzor finanszírozza. Az első versenyhétvégén már túl is van az utánpótlás mezőnye, és a Pannoniaringen kifejezetten jól vizsgázott az új koncepció.„Nagyon színvonalas és izgalmas versenyeket láthattunk, és kifejezett örömünkre szolgált, hogy az új kategória is jól vizsgázott. 45 motoros vett részt a küzdelmekben, és bízunk abban, hogy ez a létszám rövidesen bővülni fog, hiszen a szlovénok és a románok is jelezték, szívesen csatlakoznának a 2014-es bajnoki sorozatunkhoz. Külön öröm számunkra, hogy az első versenyen nem volt technikai gond a motorokkal, és a szoros, ugyanakkor rendkívül sportszerű ... küzdelmek még az Alpok-Adria Bajnokság szervezőinek az elismerését kivívta” – jelentette ki Fekete János, a MAMS Gyorsasági Szakágának vezetője.A mezőnynek nem kell sokat várnia a folytatásra, ugyanis a fiatalok ezen a hétvégén (június 7-8.), Dunaszerdahelyen újra összecsaphatnak egymással: szombaton az edzésekre, míg vasárnap a versenyekre kerül majd sor.A 2014-es Magyarország Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás Bajnokság, Pannoniaring (május 24-25.)Eredmények:PW 50verseny: 1. Martin Cernak (szlovák), 2. Jakub Mazsár (szlovák), 3. Farkas Kevin (magyar).verseny: Jakub Mazsár, 2. Martin A Pannoniaringen megkezdődött Magyarország Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás Bajnoksága, ami a hétvégén, Dunaszerdahelyen folytatódik.

  Mini GP

 • 2013.11.19. 11:59
  Matics Misi régi motoros motoros már a szakmában, de tudtunk neki feltenni olyan kérdést, amivel egy picit sikerült zavarba hoznunk. A Mecsek Rallye-ról beszélgettünk vele, de a jövő évükről is megpróbáltuk faggatni a méltán népszerű mitsubishis versenyzőt.

  Rallye Országos Bajnokság, Rally OB

Előző 1 / 7 Következő