Hírek

Előző 2 / 3
  • 2016.04.11. 19:47
    Az abszolút dobogóért szállt harcba a szezonnyitó Eger Rallye-n, a Botka Dávid - Bazsó Attila kettős. 

    Eger Rallye

  • 2016.03.31. 12:16
    Magabiztos győzelemmel mutatkozott be a Botka Dávid - Bazsó Attila kettős az A123 Teszt Rallye Sprinten, hisz a Mitsubishi Lancerrel versenyző egység két hete az összes gyorsasági szakaszt megnyerte a Licences kategóriában. Az orfűi futam jelentette a főpróbát a Botka Rally Team párosa számára a hétvégi Eger Rallye előtt.

    Eger Rallye

  • 2015.11.01. 13:20
    Spitzmüller Csaba és Bazsó Attila bízott benne, hogy a változékony időjárási körülmények közepette megfelelő gumiválasztással ismét ott lehetnek a mezőny első öt párosa között, sőt akár a dobogóért is harcban lehetnek majd.

    Rally OB

  • 2015.10.15. 11:48
    Azt gondolhatnánk, hogy a Full-Gas Motorsport Egyesület párosa, Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila könnyed, tét nélküli tesztversenyként vág neki a szezonzáró 49. Mecsek Rallye-nak, hisz az már idény közepe felé eldőlt, hogy a kiesések és balszerencsés technikai hibák miatt a Mitsubishis egység nem szólhat bele az év végi dobogós helyezések elosztásába. Nos, aki így gondolja, az téved, hisz Spicit és navigátorát nem abból a fából faragták, aki csak „sétakocsikáznak” egy bajnoki futamon.

    Rally OB

  • 2015.08.18. 16:10
    Eger, Miskolc, Szombathely, Székesfehérvár és Veszprém. Minden alkalommal voltak biztató részeredményei a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettősnek, de egyszer sem teljesített egy tiszta, problémáktól mentes futamot a Mitsubishis egység. Kassán végre úgy tűnt, hogy megtörik az átok, hisz a Full-Gas Motorsport Egyesület párosa magabiztos versenyzéssel az abszolút harmadik helyen állt egészen az utolsó előtt szakaszig, de egy filléres alkatrész hibája miatt ismét kénytelenek voltak idő előtt befejezni a versenyt.

    Rally OB

  • 2015.08.17. 00:39
    Egy hosszú, átfogó teszttel készült az országos bajnokság hatodik futamára a Kassa Rally-ra a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettős. A Full-Gas Motorsport Egyesület pilótája a verseny előtt beszélt a csapatáról, az esélyeikről és egy olyan gyorsasági szakaszról, ami mérföldkő volt a pályafutásában.

    Rally OB

  • 2015.07.31. 14:08
    Július második hétvégéjén ismét bebizonyosodott, hogy a Veszprém Rallye az Országos Rallye Bajnokság legnehezebb, embert és technikát a legjobban igénybe vevő futam. Persze tudta ezt a Full-Gas Motorsport Egyesület kettőse, Spiztmüller Csaba és Bazsó Attila, de rendkívüli meleg mellett a Veszprém környéki szakaszok is jó alaposan próbára tették a párost és az EVO X-es Mitsubishi Lancert.

    Rally OB

  • 2015.07.09. 21:13
    A legutóbbi, székesfehérvári futamon nem szerzett pontot a Full-Gas Motorsport Egyesület kettőse Spiztmüller Csaba és Bazsó Attila. 

    Rallye Országos Bajnokság

  • 2015.06.18. 13:14
    Fortuna ezúttal sem fogadta kegyei közé a Spiztmüller Csaba - Bazsó Attila kettőst. A Full-Gas Motorsport Egyesület párosa már a második gyorsasági szakaszon búcsúzott a Székesfehérvár Rally-n.

    Rally OB

  • 2015.06.11. 17:15
    Egerben technikai probléma és pontszerzés. Miskolcon technikai malőr és kiesés. Szombathelyen ismét csak nehézségek és pontszerzés. Spitzmüller Csaba és Bazsó Attila bízik benne, hogy ez a számukra kellemetlen sorminta megszakad a 8. Székesfehérvár Rally-n. 

    Rally OB

Előző 2 / 3